Κυριακή, Μαΐου 10, 2009

ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!!!


Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ υπογραμμίζει για τις ομιλίες του πρωθυπουργού και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ:
«Το ΚΚΕ καλεί σε γενικό συναγερμό για τη μάχη των ευρωεκλογών. Ισχυρό ΚΚΕ, λαϊκή αντεπίθεση για να πληρώσουν την κρίση αυτοί που ευθύνονται, τα μονοπώλια.
Οι σημερινές ομιλίες του πρωθυπουργού και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, σε συνδυασμό με τις τελευταίες εξελίξεις, ένα πράγμα επιβεβαιώνουν: Η εργατική τάξη, η νεολαία, η μικρομεσαία αγροτιά και οι αυτοαπασχολούμενοι πρέπει τώρα να γυρίσουν την πλάτη στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ. Είναι και οι δύο πνιγμένοι στην αντιλαϊκή πολιτική και στην μπόχα των σκανδάλων. Το αιφνιδιαστικό κλείσιμο της Βουλής είναι ένα αυταρχικό μέτρο για το κουκούλωμά τους.
Ισχυρό ΚΚΕ! Είναι το κόμμα που είπε στο λαό την αλήθεια, ενώ τα άλλα κόμματα έλεγαν και λένε ψέματα. Είναι το κόμμα με σταθερή πολιτική γραμμή που επιβεβαιώνεται. Προειδοποίησε για το Μάαστριχτ, την ΟΝΕ, για όλες τις επιλογές της ΕΕ, για τις συνέπειες από τις εναλλαγές στην κυβέρνηση ανάμεσα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Καταδίκη όλων των κομμάτων του "ευρωμονόδρομου".
Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η πιο δυνατή λαϊκή απάντηση στο σάπιο πολιτικό σύστημα, η μόνη κερδισμένη και χρήσιμη ψήφος.
Οι εργαζόμενοι έχουν συμφέρον να ρίξουν στην κάλπη ψήφο αντίστασης, απειθαρχίας, ανυπακοής, έστω και αν δε συμφωνούν σε όλα με το ΚΚΕ.
Εμπρός, όλες και όλοι στη μάχη! Ούτε στιγμή να μην πάει χαμένη. Ισχυρό ΚΚΕ, για να μην πληρώσει ο λαός την κρίση, για να ανοίξει ο δρόμος της ελπίδας. Οι εργαζόμενοι έχουν συμφέρον από το δικό τους δρόμο ανάπτυξης, το δρόμο της λαϊκής εξουσίας και οικονομίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: